Penemuan mayat: Polis Kuala Selangor mintak pihak hilang ahli keluarga tampil ke balai

Masa Membaca:1 Minit, 1 Saat

SHAH ALAM, 15 Jan – Polis Kuala Selangor memohon mana-mana pihak yang kehilangan ahli keluarga atau saudara mara agar segera menghubungi atau tampil ke balai polis di daerah itu atau mana-mana balai berdekatan susulan penemuan satu mayat lelaki, di Jeti Kelip-Kelip Kampung Kuantan, hari ini.

Ketua Polis Daerah Kuala Selangor Supt Ramli Kasa berkata mayat lelaki lengkap berpakaian itu ditemukan setelah dimaklumkan orang ramai pada kira-kira pukul 9 pagi, dalam keadaan tersangkut pada bahagian pokok di dalam sungai, kira-kira 500 meter dari jeti tersebut.

Ramli berkata berdasarkan maklumat terbaharu yang diperoleh pihaknya, mayat tersebut berkemungkinan dihanyutkan dari Bukit Sentosa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung, Hulu Selangor.

โ€œTapi kita belum disahkan sama ada betul atau tidak ia dari sana (Bukit Sentosa). Setakat ini, identiti mayat itu belum dikenal pasti namun, disyaki mayat warga asing berusia sekitar 40-an.

โ€œTidak dijumpai sebarang pengenalan diri pada tubuh mangsa dan pemeriksaan di tempat kejadian juga tidak menemukan sebarang petunjuk yang boleh dikaitkan dengan kematian mangsa,โ€ katanya dalam kenyataan hari ini.

Jelas Ramli, pihakya juga tidak menemukan sebarang tanda kecederaan akibat kelakuan jenayah pada tubuh mangsa dan setakat ini hasil bedah siasat, adalah disebabkan lemas.- BERNAMA

Langgani saluran Telegram kami untuk dapatkan berita-berita yang terkini.

Views:

991
Kongsi :
Previous post Tiada pengumuman nama calon sebagai duta, usah panjang berita tular di media sosial
Next post PM penuhi impian pesakit kanser tulang
Ubah saiz-+=