Lebih 1,000 tetamu hadir Majlis Aidilfitri UMNO Terengganu bersama PM

Masa Membaca:54 Saat

KUALA TERENGGANU, 20 Mei – Lebih 1,000 tetamu hadir meraikan Majlis Aidilfitri Badan Perhubungan UMNO Negeri Terengganu bersama Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob di Terengganu Equestrian Resort di sini hari ini.

Perdana Menteri yang tiba pada 3.45 petang, meluangkan masa hampir dua jam pada majlis itu dan menikmati pelbagai juadah hari raya antaranya ketupat, rendang, nasi minyak serta kuih muih.

Ketika ditemui pemberita sebelum meninggalkan majlis, beliau berkata suasana hari ini dilihat meriah serta mesra dan menggambarkan perpaduan yang kukuh dalam UMNO Terengganu.

“Saya menghadiri jamuan hari raya ini atas jemputan UMNO Terengganu… hari ini cuma beramah mesra dengan kepimpinan UMNO negeri. Saya ucapkan terima kasih kepada badan perhubungan UMNO negeri kerana menjemput saya,” katanya.

Turut hadir Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri, Datuk Seri Ahmad Said serta barisan kepimpinan UMNO negeri empat peringkat termasuk bahagian-bahagian, pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri.

Para tetamu dan jemputan turut dihiburkan dengan persembahan nyanyian lagu-lagu raya dan orang ramai tidak melepaskan peluang untuk beramah mesra serta bergambar dengan pemimpin negara itu.- BERNAMA

Langgani saluran Telegram kami untuk dapatkan berita-berita yang terkini.

Views:

1273
Kongsi :
Previous post Agihan kek meriahkan sambutan hari guru
Next post Malakat Mall: Jangan jadi gajah putih lagi! – Sulaiman
Ubah saiz-+=