Kayuhan 50km ‘Menara Taming Sari Fun Ride’ Sabtu ini

Masa Membaca:58 Saat

AYER KEROH 6 November – Sempena menyambut ulang tahun ke-15, Menara Taming Sari Berhad (MTSB) menganjurkan ‘Menara Taming Sari Fun Ride’ membabitkan kayuhan sejauh 50 kilometer (km) pada 11 November (Sabtu) ini.

Ketua Pegawai Eksekutif MTSB, Azlan Abidin berkata, peserta boleh mula mengambil baju-t mereka pada 9 November (Khamis) bermula jam 2 hingga 5 petang dan 10 November (Jumaat) bermula jam 8.30 pagi hingga 9 malam di MTSB.

“Program ini sempena ulang tahun ke-15 MTSB, kita harap penyertaan kali ini sangat menggalakkan kerana pelbagai hadiah menarik ditawarkan termasuk cabutan bertuah.

“Kayuhan akan bermula di Menara Taming Sari, Jalan Merdeka, Jalan Laksamana Cheng Ho, Jalan Nekmat, Lorong Omar Baba, Jalan Maktab, Jalan Malim, Jalan AMJ, Jalan Tanjung Minyak.

“Seterusnya di Jalan Batang Tiga, Jalan Tangga Batu, Jalan Lama Balik Bukit, Jalan Pekan Tanjung 2, Lebuhraya Coastal, Jalan Taman Mahajaya dan kembali di Menara Taming Sari,” katanya.

Katanya, setiap peserta akan diberikan t-shirt, ‘goodies bag’, pingat serta sijil penyertaan sebagai kenang-kenangan.

“Diharapkan program ini berjalan dengan lancar dan semua peserta dinasihatkan untuk mengikut peraturan ditetapkan semasa kayuhan serta menjaga keselamatan diri,” katanya.

Langgani saluran Telegram kami untuk dapatkan berita-berita yang terkini.

Views:

923
Kongsi :
Previous post Deepavali: Keluarga penghuni penjara dibenar melawat pada 14 dan 15 Nov
Next post Promosi TMM2024 di London – KM
Ubah saiz-+=