Abdul Razak tidak ‘cakap kosong’

Masa Membaca:48 Saat

TELOK MAS 8 Ogos – Gelanggang futsal di kawasan Dewan Undangan Negeri (Dun) Telok Mas bakal diberi nafas baharu apabila ia akan diselenggara kelak.

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Telok Mas Datuk Abdul Razak Abdul Rahman berkata, pihaknya bersama Jabatan Belia dan Sukan (JBS) Melaka akan berusaha membaik pulih tiga buah padang futsal di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Telok Mas.

Beliau berkata, usaha itu selaras dengan janji ketiga dibuatnya Demi Telok Mas adalah untuk baik pulih dan menyelenggara fasiliti sukan.

“Terima kasih diucapkan kepada Pengarah JBS Melaka Khairul Adri Rosli, yang turun padang sendiri meninjau kondisi serta keadaan fasiliti tiga buah padang futsal.

“Semoga kehadirannya membawa berita gembira kepada belia dan anak muda yang menggunakan padang futsal itu untuk riadah,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya.

Terdahulu, pada lawatan itu baru-baru ini, selain melakukan pemerhatian dan pemeriksaan di padang futsal, Khairul Adri turut melihat keadaan tandas yang terdapat di situ.

Langgani saluran Telegram kami untuk dapatkan berita-berita yang terkini.

Views:

967
Kongsi :
Previous post Pendigitalan wadah kembangkan budaya dan warisan
Next post KIBGIM rai 150 anak yatim sempena hari Asyura
Ubah saiz-+=