Mahu Masjid Tanah lebih bersih – Abdul Hakim

MASJID TANAH 8 November – Calon Barisan Nasional (BN) Parlimen Masjid Tanah, Abdul Hakim Abdul Wahid, mengimpikan kawasan ini yang menjadi tumpuan ramai termasuk pelancong luar, lebih bersih dan selamat.

Abdul Hakim berkata, bagi menjadikan Masjid Tanah sebuah bandar yang sejahtera beberapa penambahbaikan perlu dibuat di lokasi seperti Pasar Kuala Sungai Baru untu keselesaan pengunjung.

“Selepas ini saya mahu Masjid Tanah dikenali sebagai sebuah kawasan tumpuan yang bersih dan kemas, jadi kebersihan itu perlu diutamankan dalam meningkatkan lagi kualiti kehidupan rakyat di sini.

“Banyak lagi luahan dan pandangan diterima daripada rakyat ketika saya turun padang berjumpa mereka, ramai inginkan pembaharuan agar Masjid Tanah tidak terus ketinggalan,” katanya ketika ditemui di Japerun Kuala Linggi, di sini, semalam.

Beliau berkata, berdasarkan maklum balas diterima ramai yang mahukan lebih banyak pembangunan dijalankan di Parlimen Masjid Tanah.

“Perkara inilah yang perlu kita tambah baik dan mengharapkan sekiranya saya diberi peluang nanti Insya-Allah saya akan bersama dengan kepimpinan yang lain untuk melaksanakan pembaharuan dari semasa ke semasa,” katanya.

Langgani saluran Telegram kami untuk dapatkan berita-berita yang terkini.

Views:

706
Previous post Calon BN diharap fahami, terjemah manifesto kepada rakyat
Next post Aku janji Ban Hong fokus masyarakat setempat dan anak muda